Izobraževanje:
VINSKA SENZORIKA & RETORIKA I.
Trajanje: 4 šolske ure (4 ure x 1 dan)
ENOGASTRONOMIJA – uvod druženja vina in jedi
Trajanje: 4 šolske ure (4 ure x 1 dan)
OSNOVE VINOGRADNIŠTVA
Trajanje: 4 šolske ure (4 ure x 1 dan)
OSNOVE VINARSTVA
Trajanje: 4 šolske ure (4 ure x 1 dan)
SLABA VINA I – pomanjkljivosti, napake in bolezni vina
Trajanje: 8 šolskih ur (4 ure x 2 dni)
PENINE
Trajanje: 4 šolske ure (4 ure x 1 dan)
SPREHOD SKOZI SORTO – tematsko posvečeno posamezni sorti
Trajanje: 4 šolske ure (4 ure x 1 dan)
SPREHOD SKOZI STIL – tematsko posvečeno posameznemu stilu vina
Trajanje: 4 šolske ure (4 ure x 1 dan)
VINSKA SENZORIKA & RETORIKA II
Trajanje: 4 šolske ure (4 ure x 1 dan)
ENOGASTRONOMIJA II – nadaljevanje druženja vina in jedi
Trajanje: 4 šolske ure (4 ure x 1 dan)
SLABA VINA II – pomanjkljivosti, napake in bolezni vina
Trajanje: 4 šolske ure (4 ure x 1 dan)
VINSKI MARKETING
Trajanje: 4 šolske ure (4 ure x 1 dan)
KUHARSKO KULINARIČNI TEMATSKI TEČAJ
Trajanje: 3 šolske ure (3 ure x 1 dan)
Lokacije: LJUBLJANA, MARIBOR, NOVO MESTO, KOPER
Za skupine zvedemo izobraževanje tudi na vaši lokaciji, kjerkoli po Sloveniji – interesenti nam brez odlašanja pišite na info@sommelier.si
Prijave se sprejemajo do zapolnitve razpoložjivih mest.