Mnenja

Mnenja o Sommelier.si Academy

Super izobraževnja za tiste, ki bi radi malo več vedeli o vinih in preizkusili še kakšno vino, ki jih ne poznamo. Predavatelji so vsi super, super pa je tudi zaključno kosilo.

Nastja Vodeb

Kozje

Zame….. nepozabna srečanja, najlepše izobraževanje v mojem življenju !! Pomlad, 2008, ko sem leta 2003 prevzel vodenje večjega gostinskega podjetja, mi je manjkalo nekaj izobrazbene podlage. Tega sem se zavedal in se vpisal na Gea college. Po uspešnem zaključku sem še bolj spoznal, da mi manjka konkretnega znanja v branži, zato sem se odločil še za specializacijo v gostinstvu in 2006 pridobil še naziv F&B manager. Vendar sem si zaželel naučiti še nekaj »več«. Zasledil sem razpis za izobraževanje Sommelier ljubitelj, ki mi je, ob vse več službenih zadolžitvah, ponujalo ravno tisti, pravšnji del gostinskega horizonta, ki ga še nisem dobro poznal. Nenavadno prijetna srečanja, druženja z izjemnimi predavatelji, tudi znanimi vinarji, profesorji so nam pričarala večino skrivnosti vinskega vesolja. Preko 130 vzorcev vrhunskih vin, razdeljenih v tematsko smiselno celoto. Čisti hedonizem! S soslušatelji smo postali prijatelji, s katerimi se še vedno, ducat let po zaključku, srečujemo vsaj nekajkrat letno. Vsa druženja so še vedno posvečena odkrivanju skrivnosti vin, napovemo si tematiko srečanja….. ustvarimo si neobremenjeno in prelepo vzdušje. Neprecenljivo. Hvala Dejan. NA ZDRAVJE!

Jani Markovič

Ljubljana

Super izkušnja !

Igor Peresson

Restavracija in pizzerija Etna Divača

Odličen izobraževalni program. Za ljubitelje in profesionalce. Top predavatelji in veliko praktičnih znanj. Priporočam!

Alojz Cedula

Sekretar DVSSS, Društvo vinskih svetovalcev sommelier Slovenije

Res top izobraževanja. Res priporočam, če bi radi kaj več izvedeli ne samo o vinu, ampak tudi o kulinariki, kulturi pitja vina, pravilni postrežbi. Zelo prijazni predavatelji skratka nikoli mi ne bo žal, da sem se odločil za to. 

Rok Smonkar