Izobraževanje: Mini sommelier

Trajanje: 
12 šolskih ur (4 ure x 3 dni)

Doživetje:
20 različnih slovenskih in tujih vzorcev

Nova znanja:
Sommelierske veščine, senzorika vina, vino k jedem, osnove degustiranja

Razpisani termini & lokacije:
7. april, Ljubljana 
12. april, Maribor

120,00 €
PLAČAJ ZDAJ

150,00 €
PLAČAJ ZDAJ

120,00 €
PLAČAJ ZDAJ

»Mini sommelier« je tečaj, ki predstavlja uvod v sommelierstvo in zajema predavanje o osnovah sommelierstva, predavaje o osnovah okušanja in zaznavanja vina ter predavanje o osnovah druženja vina in jedi. 

Izobraževanje poteka 12 šolskih ur v okviru 3 srečanj, ki običajno potekajo med 16.30 in 20. uro.

  • Udeleženci pokušajo več kot 20 slovenskih in tujih vzorcev
  • Vrhunski predavatelji 
  • Udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi

Udeležencem predavanj Mini sommelier se priznajo tri predavanja za izobraževalni modul Sommelier ljubitelj oz. za prvi semester izobraževanja Sommelier I. stopnje.

Vinoljube in gurmane neprekinjeno izobražujemo že od leta 2000.

Lokacije: LJUBLJANA, MARIBOR, NOVO MESTO, KOPER
Za skupine zvedemo izobraževanje tudi na vaši lokaciji, kjerkoli po Sloveniji – interesenti nam brez odlašanja pišite na info@sommelier.si

Prijave se sprejemajo do zapolnitve razpoložjivih mest.

Predhodno strokovno znanje slušateljev ni zahtevano.

KOTIZACIJA

120,00 €
PLAČAJ ZDAJ

DARILNI PAKET

150,00 €
PLAČAJ ZDAJ

DARILNI BON

120,00 €
PLAČAJ ZDAJ

    Dovoljujem uporabo svojih osebnih podatkov za namene prijave in obveščanja v skladu z veljavno zakonodajo.

    Pred potrditvijo iz varnostnih razlogov izberite Srce.

    Naziv predmeta in vsebine

    1. VODENJA POKUŠNJA 20 VZORCEV
    • Vodena pokušnja belih vin
    • Vodena pokušnja rdečih vin
    • Vodena pokušnja penečih vin
    • Prenosi dobrih praks z gostujočim vinarjem
    2. SOMMELIERSTVO
    • Uvod v sommelierstvo
    • Osnove sommelierskega dela
    • Sommelierski pripomočki
    • Osnove postrežbe vin
    3. SENZORIKA VINA
    • Osnove okušanja vina
    • Osnove zaznavanja
    • Metode ocenjevanja
    • Uvod v vinsko retoriko
    4. VINA K JEDEM
    • Uvod v enogastronomijo
    • Osnove druženja vina z jedmi
    • Praktični primeri
    20 let tradicije

    Več kot 1000 zadovoljnih slušateljev

    Vse aktivnosti Sommelier.si Academy sodijo pod okrilje SloVino koncepta, ki že 20 let nepretrgoma izobražuje, informira, promovira in soustvarja vinsko kulinarično podobo Slovenije doma in v svetu.

    Več kot 1000 zadovoljnih udeležencev izobraževalnih programov je referenca na katero smo ponosni!

    Dobrodošli ljubitelji dobrih okusov in doživetij!

    Vinsko kulinarična znanja in veščine povezane z vinsko kulturo ter njihov prenos v prakso so esencialni del poslanstva Sommelier.si Academy. Že vse od leta 2000 se skupaj z izjemno skupino sodelavcev sistematsko trudimo za dvig kulture omizja  ter za osveščenost o temah povezanih z vinom in hrano. V izobraževalne procese vključujemo vrhunske strokovnjake, ki izjemno zakladnico znanj nesebično delijo s sodelujočimi na naših izobraževanjih, degustacijah in drugih okusnih doživetjih.

    Ponosni smo na praktična in uporabna znanja, ki jih delimo z vami.Osebno sem vam na voljo za vse podrobnosti in informacije o delovanju Sommelier.si Academy.

    Veselim se naših skupnih, okusnih vinsko kulinaričnih doživetij.

    Dejan Baier
    dejan@baier.si ali 031 766 000

    PARTNERJI IN PODPORNIKIPoglej vse