Somelje tečaji: zdravje je na prvem mestu

somelier tečaj
Informacije – somelje tečaj

Someljerske tečaje in vinsko kulinarična doživetja že polnih 20 let izvajamo z veliko mero odgovornosti. Odgovornosti do slušateljev in s spoštovanjem do stroke. Odgovorno konzumiranje je del vinske kulture. Okoli nje se vrti velik del poslanstva someljerja. Seveda bomo tudi v prihodnje upoštevali vsa pravila in napotitve. Novi someljeji bodo znanja in kompetence pridobivali na varen način.

Somelje tečaji imajo v zadnjem obodobju dodan še dodaten moment, ki ga z vso resnostjo upoštevamo pri delu. Vpliv pandemije covid-19 se pozna tudi pri izobraževalnih programih za someljerje. Vpliva tudi na izvedbo vseh drugih z vinom in hrano povezanih doživetij.  V tem času striktno upoštevamo vse omijitve, poskrbimo za zadostno razdaljo med osebami, razkužujemo, zračimo, vse počnemo brez kontakta in nosimo ustrezno zaščito.

V kolikor je izobraževanje v nekem obdobju prepovedano ga seveda prestavimo. …in ves čas komaj čakamo, da lahko ponovno sedemo skupaj. Da lahko širimo vinska znanja  ter dvigujemo kulturo omizja. V kolikor smo prisiljeni prestaviti posamezno predavanje ali zamakniti pričetek tečajev na katere ste prijavljeni, vas bomo o tem v naprej obveščali. V takšnih izrednih razmerah vas naprošamo za razumevanje in spremljate nijz.si. Zdravje je na prvem mestu.

Prestavitev terminov somelje tečajev

V primeru prestavljenih terminov vam rezervacije tečajev za someljerje veljajo za prvi naslednji termin (ali kateri koli drugi termin). Seveda smo pri tem popolnoma prilagodljivi. Pri novih terminih imajo skušatelji z predhodno rezerviranimi termini prednost do zapolnitve prostij mest.

Iskreno upamo, da bomo lahko pomladanske in jesenske prihajajoče termine sommelierskih tečajev izvajali po predvidenih razpisih. Tega se zelo veselimo. Upamo, da bodo tečaji in degustacije lahko potekale varno za vse udeležence.

Razpisane someljerske tečaje si oglejte v oddelku tečaji.

Za vse dodatne informacije in uskladitve nam brez odlašanja pišite na info@sommelier.si

Komaj čakamo na naše naslednje someljersko srečanje ob kozarcu dobrega vina in okusnih grižjajih.

Ekipa Sommelier.si Academy